noua pagina

va reamintim ca ne puteti gasi pe :
http://seso-campiaturzii.webs.com

livetext

Pentru a urmari partitedel echiepei seso campia turzii click aici
astazi SESO Campia Turzii - CS Marmatia 96 ora 17:00

3 august 2009

CSM sau Seso? Aceasta este intrebarea…


Noi suporterii Sârmei suntem în faţa unei dileme, cine este continuatoarea istoriei şi tradiţiei echipei din Câmpia Turzii, ISCT, altfel spus pe cine vom susţine?
În clipa de faţa la Câmpia Turzii vor activa 2 echipe, Seso şi CSM, prima în cel de-al treilea eşalon fotbalistic este o echipă formată în principal din jucători cu experienţă în liga a III-a şi chiar a II-a, mulţi dintre ei activând la ISCT în returul trecut. Culorile echipei încă nu sunt stabilite, vehiculându-se unele zvonuri că acestea vor fi galben-roşu, o situaţie de neacceptat pentru suporteri.
Astăzi, 3 august, pe stadionul din Câmpia Turzii a avut loc primul antrenament al CSM-ului, echipă susţinută financiar de către Primărie. Sub comanda lui “Titi” Şandru s-au prezentat jucători proveniţi din centrul de juniori al ISCT, toţi originari din Câmpia Turzii şi împrejurimi. Cel mai important nume prezent este cel al lui Levente Fodor, un jucător emblematic pentru echipa noastră.
În oraş se vehiculează ideea că cele două cluburi vor fi independente unul faţă de celălalt, în aceste condiţii rămâne de stabilit cine va continua tradiţia ISCT-ului. Conducătorii ambelor cluburi sunt datori să lupte pentru palmaresul fostului club, cine va reuşi să-l dobândească, va fi adevărata echipă a oraşului, noua echipă a Sârmei, câştigând susţinerea noastră, indiferent de divizia în care va activa.


Răzvan Fodorean

9 comentarii:

  1. Eu unu dintre suporteri I.S.C.T nu mai inteleg absolut nimic sincer dar in fine pana la urma o sa inteleg:)) si indiferent de culori mereu alaturi de echipa.Speram inca la recuperarea palmaresul si sa gate odata problemele astea majore

    RăspundețiȘtergere
  2. ultraisct ai mai tine cu steaua daca sa zicem s-ar numi ipotetic vorbind acum fc becali, si-ar pierde palmaresu si ar avea culorile al-rosu?...

    RăspundețiȘtergere
  3. ultra stai linistit ca nu esti singurul care nu intelege,ca tine mai sunt multi altii!
    eu am o nedumerire: daca cluburile vor fi independente unul fata de celalalt inseamna ca seso nu poate folosi juniori de la csm,adica ca sa fiu mai concis nu e ca si cum ar fi echipa a 2-a si daca vrea sa foloseasca juniori de la csm trebuie sa astepte perioada de transferuri,nu?
    oricum sa speram ca pana la final totul va iesi bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. si derby-ul cu cn o sa fie cu ariesu sau cealalta echipa ! din oras ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu intelg ce te tot intrebi ,,OLD STYLE,,cum ca cine o sa continue traditia dobandita de ISCT,tu nu intelegi ca ca nici una din cele 2 echipe,,SESO,,si ,,CSM,,nu o sa continue aceea traditie a ISCT-ului,fiecare o sa aiba palmaresul si traditia lor.Dar interesant este ca pana acum nu se gaseau bani sa se sustina ISCT,de catre primarie iar acum vedem ca sunt bani pentru alta echipa,este o prostie mare sa incerci sa tii 2 echipe si care nu sunt legate una de cealalta,dar aici se vede dorinta de razbunare a unor persoane care nu au apucat la,,ciolan,, in timpul ISCT-ului si acum se dau drept ,,SALVATORII FOTBALULUI ,,din CAMPIA TURZII.Fratilor asta este o razbunare prosteasca care nu o sa fie benefica pentru nimeni,cat de sustinere fiecare o sa sutina pe cine vrea sau poate chiar pe amndoua deoarece ne reprezinta totusi municipiul.Cat de preluarea palmaresului si a culorilor galben-albastru nu o sa o faca nici o echipa vreodata,totusi sa ne para bine ca o sa putem vedea fotbal in continuare la CAMPIA TURZII,si ar fi frumos ca si suporteri sa fie vinerea suporterii lui SESO CAMPIA TURZII,iar duminica suporterii lui CSM CAMPIA TURZII.MULTA BAFTA AMBELOR ECHIPE DIN CAMPIA TURZII.....

    RăspundețiȘtergere
  6. si cu juniorii ce o sa se intample?ca poate cei de la seso vor sa faca echipa a 2 a

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim stai linistit sincer stiu ca nici o echipa nu va lua palmaresu...voi fi in continuare pt fotbal in campia dar fan, ultras sau orice altceva in situatia de fata...veci. Daca vom juca cu careva din turda voi fi acolo pe strazi si atat...
    cum zicea un mesaj al cainilor fotbalul a murit / a ramas doar ura / sa va iau "echipele" in pula...bine era familile dar in cazu de fata echipele
    unu vrea sa spele bani altu vrea sa promoveze juniori pt el, pt bani...asta trebuia sa fie un articol ...dar de ce sa o ardem dubios asta-i adevaru...soricule te rog nu cenzura urmatoarea expresie...Sa va iau interesele in pula ...ati ucis fotbalul din oras pt interese...vedeti banii parca ati fi la un concert cu copilul minune...le fur steagurile muistilor din turda si pa...ISCT nu moare traieste dincolo de interesele lor meschine...in sufletele noastre...pt toti cei care au fost brigate centru, brigate gialloblu si ctc va spun NOI SUNTEM ISCT...vom face o ultima fapta demna de clubul ce a fost ISCT...GALBEN/ALBASTRII SI ATAT

    RăspundețiȘtergere
  8. interese sunt la orice club dar ca la noi la nimeni altii!
    cum ar zice un slogan al unei echipe din tara :
    SARMA SUNTEM NOI!
    sau
    SINGURI IMPOTRIVA TURTUROR!
    si aici ma refer la tot:conducere,jucatori,suporteri si tot ce au dus la disparitia I.S.C.T.-ului,pentru ca toti au dus la disparitia lui.
    acuma o sa iasa multi sa zica,ca ei nu au fost dar sper ca,curand o sa revenim cu mai multe probe!
    cum pot unii sa ste cu maineile in san cand vezi ca jucatori emblematici au ajuns sa semneze cu rivala de moarte(cilic,foro,oroian.timar),adica pentru ei nu sunt bani dar sa tina 2 echipe se gasesc bani si aici ii dau dreptate lui "OLD STYLE".si mai ales cand vezi ca multi dintre juniorii I.S.C.T.-ului au ajuns sa emigreze in alte tari ca sa isi castige exiztenta!
    si ce e cel mai dureros e ca sa ajuns ca cele 2 cluburi sa isi atraga suporterii de partea lor si aici PRIETENII STIU DE CE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ca acuma sunt bani de 2 echipe si nu avem bani ca un jucator ca si Levi nu este bun la Seso Campia Turzii.Sau Foro,Oroian........Asta e primaria din Campia Turzii siau batut joc de fotbal si mai ales cei care au fost la conducerea echipei.Ce au crezut cei din primarie ca daca au facut 2 echipe gata se impaca cu suporteri??Nu pe noi ne intereseaza i.s.c.t ne doare sufletu sa stim ca echipa nu se mai numeste asa si nu mai avem aceleasi culori si multe altele.Acesti oameni nu stiu ce inseamna i.s.c.t.Niste oameni incapabili asa ai pot numi.Au facut datorii ca sa nu le mai putem plati si sa nu mai avem numele de i.s.c.t niste inculti nemernici.

    RăspundețiȘtergere

chat si video isct