noua pagina

va reamintim ca ne puteti gasi pe :
http://seso-campiaturzii.webs.com

livetext

Pentru a urmari partitedel echiepei seso campia turzii click aici
astazi SESO Campia Turzii - CS Marmatia 96 ora 17:00

5 august 2009

PURA REALITATE!



Vazand ca multi dintre iubitorii de fotbal din Campia sunt in dilema sau nu au inteles cum sta treaba cu CSM si SESO am decis sa va punem la dispozitiie (in mare parte)cum s-au desfasurat lucrurile si cum sa ajuns la aceasta situatie!
Cand domnul Irimies a decis sa vina la Campia Turzii dorea ca SESO Campia Turzii sa ia locul lui SESO Iara in liga a 3-a,lucru de altfel realizat.Se pare ca domnul Irimies a dorit sa inscrie in liga a 4-a o echipa formata de jucatori din municipiu si juniorii locali pentru a le putea permite integrarea mai usor in echipa de liga a 3-a. Se pare ca sa lovit de refuzul domnului POPOVICI CORNEL,care este presedinte la echipa CSM CAMPIA TURZII,si care doreste cu orice pret ca aceasta colaborare sa nu fie posibila,credem noi din motive personale de neinteles,deoarece este vorba de binele fotbalului local.
Asa dar sa ajuns ca cele doua cluburi sa activeze individual unul fata de celalalt!
Surse din cadrul SESO Campia Turzii au afirmat ca domnul Irimies a ajuns la un acord cu conducerea echipei MECHEL,sa preia grupele de juniori republicani care sa sa reprezinte gruparea SESO CAMPIA TURZII in campionatul de juniori republicani.Pentru aceste grupe de juniori din partea echipei MECHEL Campia Turzii au participat antrenorii :MOREA CORNEL,FITA MOLDOVAN,MARGINEAN FLORIN.
Desigur acum va intrebati noi pe cine sutinem?
Ca in orice stat liber si democrat fiecare are dreptul la alegere dupa bunul plac!
Noi credem ca majoritatea suporterilor vor merge la meciurile celor 2 echipe tinand cont ca vor evolua amandoua pe Stadionul Municipal din Campia Turzii,unul vinerea,iar celalalt duminica.Problema disputarii partidelor de pe stadionul inca MECHEL,sa rezolvat ajungandu-se la un acord intre cele 2 parti,ceea ce nu va mai lasa nici macar o umbra de nesiguranta in vederea desfasurarii partidelor.
Prin acest articol nu dorim sa tinem partea niciunuia dintre cele 2 cluburi,doar dorim sa creem o imagine iubitorului de fotbal din Campia Turzii,dar desigur de am putea alege noi am alege ca cele 2 cluburi sa activeze impreuna mai ales tinand conta ca la CSM antrenor este un simbol al fotbalului din Campia Turzii,si anume TITI SANDRU si are in componeta un alt simbol al fotbalului din oras FODOR LEVENTE!
Donmilor responsabili de a lua decizii de ce nu va asezati la masa negocierilor si sa vedeti ce solutii sar putea gasi?Nu va ganditi doar la interesele domniilor voastre,ganditiva si la noi cei care iubim fotbalul deoarece noi suntem cei care ne aflam intre ciocan si nicovala!
In iarna domnul Irimies ne-a salvat de la disparitie si acum ne aflam in situatia de a alege intre cineva care ne-a dat o a doua sansa,desi nu era din oras,si o echipa formata din juniorii din Campia Turzii!Domniile voastre ce ar alege?
Speram spre binele fotbalului sa se ajunga la un acord intre cele 2 cluburi caci,cum zice si cantecul NOI CANTAM PENTRU CULORI NU PENTRU CONDUCATORI!
In cel mai scurt timp posibil o sa incercam sa obtinem punctele de vedere a tuturor celor implicati in acest proiect,SESO si CSM,luand legatura cu domnii IRIMIES,TATARAN de la gruparea SESO CAMPIA TURZII si domnii POPOVICI CORNEL si TITI SANDRU de la gruparea CSM CAMPIA TURZII.

JARDEL si SORICU

5 comentarii:

  1. Ba baieti, tot respectul, dar la orele de limba romanca ati fost omniabsenti. Eu personal voi sustine echipa SESO Campia Turzii si as dori ca cele 2 culori ale echipei sa fie rosu si negru :D. V-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  2. si tu esti un fel de eminescu sau oricum un mare scriitor...daca iti permiti sa inventezi cuvinte noi...poate ai dreptul la licenta poetica!...
    eu as vrea sa sustin pe ISCT si culorile sa fie galben albastru

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e ma ce poti sa ii faci nu la toti ne-a placut scoala si nu toti suntem inteligenti ca altii!
    oricum multumim pentru comentariu si te mai asteptam sa revii(asta daca te cobori la nivelul nostru intelectual).

    RăspundețiȘtergere
  4. soricule :)) cand trebuia sa inveti limba romana tu erai la capsuni ? adevarat

    RăspundețiȘtergere
  5. de fapt a fugit de la ora de romana pt a o incuraja pe Sarma...
    astazi cel putin situatia fotbalului din Campia era stabilita, desi poate pana luni se vor mai schimba multe la cat circ ieftin exista, csm va activa in D drept satelit al celor de la Seso...

    RăspundețiȘtergere

chat si video isct