noua pagina

va reamintim ca ne puteti gasi pe :
http://seso-campiaturzii.webs.com

livetext

Pentru a urmari partitedel echiepei seso campia turzii click aici
astazi SESO Campia Turzii - CS Marmatia 96 ora 17:00

11 august 2009

Idealul lor: STADIONUL GOL!


FRF a decis azi să amâne startul Ligii a III-a, din cauza haosului provocat de mai multe grupări care au renunţat la participare în acest eşalon. Din sursele noastre am aflat că de câteva momente FRF a decis să amâne cu o săptămână startul campionatului, după ce în prealabil, în tentativa disperată de a completa seriile, s-a recurs la cooptarea eşuată de a înscrie în Liga a III-a echipele care au pierdut barajul de promovare în eşalonul trei.
Într-un scurt comunicat publicat pe site-ul FRF s-a făcut anunţul oficial privind amânarea primei etape din Liga a 3-a cu o săptămână.
Sedinta comitetului executiv se va desfasura in aceasta dupamasa la BUDAPESTA ,da ati citit bine la BUDAPESTA,deoarece mai marii fotbalului se afla la Budapesta cu ocazia amicalului UNGARIA - ROMANIA ,meci in memoria fostului handbalist MARIAN COZMA.
Pana aici nimic iesit din comun,dar ne intrebam si noi:liga a 3-a nu are mare importanta pentru domnii de la federatie?
E chiar asa departe Budapesta?Din moment ce domnii conducatorii ai fotbalului nu au putut sa se reintoarca la Bucuresti pentru a asista la sedinta comitetului,sau nu aveau bani de bilet de avion?
Oricum noi ne-am cam dat seama ce urmaresc domnii de la federatie si de la liga in lgatura cu suporterii dupa legea pe care au aprobato si mai ales dupa declaratia domnului Lupescu: "E mai bine sa fie suporteri putini la Budapesta",pe care de altfel l-am revazut aseara intr-o partida,pe care nationala a disputato la Budapesta acum 11 ani,si in care stimatul domn a dat 2 pase din care 3 la adversari.
Va multumim ca va pasa de noi domnilor din conducerea FRF si LPF!

IDEALUL LOR: STADIONUL GOL!

capsunarul ;-)

3 comentarii:

  1. Acesti golani din federatia romana de fortbal sunt numai dupa interes.Ai doare la pedala de fotblul din romania ei sa aiba buzunarul plin si atat, nu conteaza mai mult.La puscarie cu mircea sandu si dragomir cei mai mari hoti din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. gresit ei isi doresc nu stadionul gol, ci plin, plin de spectatori consumatori si nu de vechii fani ce-si iubeau echipa cu pasiune, vor niste suflete goale
    IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca federatia doreste asemenea lucru ,atunci ar trebui ca MITICA si NASU SANDU sa cumpere la fiecare meci biletele spectatorilor si sa se roage de oameni sa mearga pe stadioane,dand la fiecare om biletul in parte si o sa vedem piesa de teatru,,FEDERATIA INVINGE CRIZA,SI UCIDE FOTBALUL!!!!!,,

    RăspundețiȘtergere

chat si video isct